Pala palalta
olen rakentanut
sellaiseksi kuin haluan
niin kylpyhuoneeni
kuin kaiken muunkin
elämäni
ja kaikkeen
mihin olen voinut vaikuttaa
olen tyytyväinen
oletko sinä
olen rakentanut
sellaiseksi kuin haluan
niin kylpyhuoneeni
kuin kaiken muunkin
elämäni
ja kaikkeen
mihin olen voinut vaikuttaa
olen tyytyväinen
oletko sinä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
- elämähän pakkaa joillekin ajoittain tarjoilemaan absurdia kuraa, mutta -
sitä itseäänhän remontoitava wc:kin käsittelee ja kaikesta selviää, raikkaalla veden huuhtelulla ja ihminen uusiutuu, joka huuhtelukerta, ehkä tajuavammaksi, ehkä empaattisemmaksi - ja toisilla syntyy mosaiikkiseinää, toisella viivasuoraa laattariviä, kellä mitäkin
Hieno, ajatuksia herättänyt runosi!
Sivut