Minä rakastan pimeyttä
sen kaiken hävittävää
lämmintä syliä
hiljaisuutta
joka antaa tilaa
ajatuksille
rauhaa
jota ei kukaan riko
turhilla sanoilla
niin paljon
kuin yleensä pidänkin
muista ihmisistä
erakkopuoleni
tulisi hulluksi
ilman omaa aikaansa
sitä missä ei ole
sinua
häntä
eikä yhtään ketään
on vain minä
sen kaiken hävittävää
lämmintä syliä
hiljaisuutta
joka antaa tilaa
ajatuksille
rauhaa
jota ei kukaan riko
turhilla sanoilla
niin paljon
kuin yleensä pidänkin
muista ihmisistä
erakkopuoleni
tulisi hulluksi
ilman omaa aikaansa
sitä missä ei ole
sinua
häntä
eikä yhtään ketään
on vain minä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ajasta, jota ei tarvitse jakaa - tasapainotuksella
suuri merkitys sosiaalisiin hetkiin ja niiden tunnelmiin
Tänne tulin
tyhjä pakkaus.
Tyhjiin haihtuu
rikkaus, rkkaus.
Täältä lähden
tyhjä pakkaus.
Lämpöisin ajatuksin epeli.
Sivut