Minusta ei ole
aloittamaan suhdetta
seurustelusta puhumattakaan
ei sinun kanssasi
jokainen hälytyskello
huutaa päässäni
ja vilkuttaa punaista
mutta miksi helvetissä
sydämeni
on aina erimieltä
järkeni kanssa
unettomia öitä luvassa
aloittamaan suhdetta
seurustelusta puhumattakaan
ei sinun kanssasi
jokainen hälytyskello
huutaa päässäni
ja vilkuttaa punaista
mutta miksi helvetissä
sydämeni
on aina erimieltä
järkeni kanssa
unettomia öitä luvassa
Selite:
Yksi uudemman kirjani aiemmin täällä julkaisemattomista runoista..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
itsetutkiskelun paikka on silloin
kun ristiriita vaivaa, tunteikas, silti
selkeän lämmin runo
runoilijalla on aina SE
VAPAUS
kädet ristissä suojana sydämen kohdalla kuin vahvistusta hakien
kiitos tästä runostasi
Sivut