Kuinkahan monta kertaa
olen kuullut
ettei kirjanpitäjä
voi kirjoittaa runoja
sorry vaan
mutta voipas
ja helposti
siitä asti
kun opin lukemaan
kirjoittamaan
ja laskemaan
olen rakastanut
kirjaimia
ja numeroita
tarkkuus
täsmällisyys
ehdottomuus
tieto
vapaus
villeys
mielikuvitus
sydän ja sielu
yhdessä
niissä on kaikki
se kaikki
mitä minä olen
enkä sovi lokeroon
olen kuullut
ettei kirjanpitäjä
voi kirjoittaa runoja
sorry vaan
mutta voipas
ja helposti
siitä asti
kun opin lukemaan
kirjoittamaan
ja laskemaan
olen rakastanut
kirjaimia
ja numeroita
tarkkuus
täsmällisyys
ehdottomuus
tieto
vapaus
villeys
mielikuvitus
sydän ja sielu
yhdessä
niissä on kaikki
se kaikki
mitä minä olen
enkä sovi lokeroon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kukaan ei sovi lokeroon.
kaikki tuntuu mahdolliselta,
varsinkin muutos ja uudet asenteet
vapaus valita ja hengittää omalla tavallaan
vaikuttava on runosi kokonaisuus
työn jämptiyden vastapainoksi.
- ei ainakaan vesimies...
hauskasti vaihtuu tunnelma runossasikin
kirjanpitäjästä luovaksi kirjoittajaksi
Sivut