En koskaan
olisi uskonut
kaipaavani viileyttä
kuumuuden tilalle
rakastuvani sateeseen
aurinkoa enemmän
mutta tänään
pitkästä
pitkästä aikaa
oli ihanaa istua
takapihalla
aurinkovarjon alla
raikkaassa ilmassa
taivaan täyttäessä toiveeni
olisi uskonut
kaipaavani viileyttä
kuumuuden tilalle
rakastuvani sateeseen
aurinkoa enemmän
mutta tänään
pitkästä
pitkästä aikaa
oli ihanaa istua
takapihalla
aurinkovarjon alla
raikkaassa ilmassa
taivaan täyttäessä toiveeni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upsista, parasta aikoihin, kun joku kirjoittaa
näin ihanasti sateesta! Ihan samoin ajattelin eilen, kun valui...
valui...(satoi 14 mm) ja ilma raikastui, luonto imi raikasta vettä, jesss!
nöyrää inhimillisyyttä pisaroissaan
taisin jo ihan samasta kirjoittaa. mutta :
kylmää! kylmää! kylmää!
(alle laitan linkin, mutta siis juicea.. ;) )
Sivut