Ne ensimmäiset sanat
mitäs tyttö
ja minä niin inhoan
tytöttelyä
yleensä
niiden painotus
äänen väri
silmien tuike
tällä kertaa
ne eivät ärsyttäneetkään
sinussa on jotain
mitäs tyttö
ja minä niin inhoan
tytöttelyä
yleensä
niiden painotus
äänen väri
silmien tuike
tällä kertaa
ne eivät ärsyttäneetkään
sinussa on jotain
Selite:
Uuden kirjani, Alusta loppuun, toinen runo... ja ensimmäinen kerta julki muualla kuin kirjassa..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pilkettä sanoissa ja silmissä
siinäpä syntyy sydänsykettä
lämmin ja kutsuvasti jatkoa
odottamaan laittava runosi Hei
Molskis!
ja toisinaan miellyttää,
riippuu kai sanojasta ja fiiliksestä. :)
Sivut