rakasta verta

Runoilija Majssimies

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiskis.
 

sen askeleet menevät kohti
aluetta punaisten lyhtyjen
se etsii nuorta kaulakuoppaa
ja siinä olevaa pisaraa

se kuulee sydämen sykkeen
stetoskoopilla lainatulla
'Ei syki samaan tahtiin omani kanssa'
huokaisee
'ja suonet alkavat jo tukkeutua.'
ei rakkautta tänäkään iltana

sen kädet riistävät hengen
murhaavat rakkauden kohteen
jota rakasti moni soma ihminen
kuin haurasta lintua kissa
se on helppoa vetovoimaa

sen suu maistaa veren
ja pää miettii mennessään
ei rakkauden väri ole koskaan punainen

sen askeleet palaavat illalla kapakkaan
sen kieli on poikki ja pää kallellaan
se laittaa taas iltaisin nukkumaan
eikä aamuisin herää noutamaan
rakkautta aamulehden välistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ohhoh olipas vaikuttava

jotain vamppyyrikauhuromantiikkaa yhdistettynä menetetyn rakkauden tuskaan?

 

Käyttäjän kaikki runot