minä tarjoan sinulle agressiota
pimeitä öitä
pimeitä aamuja
narua ja silmukanteko-ohjeita
väsyneitä katseita
toivo Abraxakselta
lohtua ja loistetta
kunnian kukon laulua
satama kaarnalaivoillesi
uhmaa minua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hmmm...pelottavahko tarjous...
pysäyttää hetkeksi.