Olen kuin isoäidin kutoma räsymatto.
Liian värikäs ja iloinen,
lapsellinen tämän päivän lattioille.
- nyt halutaan mustaa, harmaata, ruskeaa.
Ei huolta.
Kun räsymattoon tarpeeksi
pyyhitään lokaa ja saastaa,
kyllä se muuttuu muodin mukaiseksi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Totta, todella upea. Kolahti todella.
lapsellisuus on ihanuus, loska ja saasta on myös.. hieno.
Kaunis........tykkään todella paljon!
Ihana ! Vakavaa asiaa hauskasti...