odotan

Runoilija katselija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On turhauttavaa huomata tulevansa aina vaan tyhmemmäksi mitä enemmän vuodet valuu paikkaan mistä ei ole paluuta.
Se on jotenkin niin väärin!
Luulin että kun minulla parikymppisenä oli vastaus kaikkeen niin nelikymppisenä olisin jo ratkaissut kaiken.
Jospa kuusikymppisenä osaisin hyväksyä tämän järjen alamäen ja iloita siitä hullun huolettomuudella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

totta...hmmm.. jos itse tämän ikäisenä olen jo näin tyhmä niin nelikymppisenä en varmaan ymmärrä mistään mitään.. lohduttava ajatus =)

mutta hieno ajatelma =DD

totta...hmmm.. jos itse tämän ikäisenä olen jo näin tyhmä niin nelikymppisenä en varmaan ymmärrä mistään mitään.. lohduttava ajatus =)

mutta hieno ajatelma =DD

 

Käyttäjän kaikki runot