Tänään kaikista
säröistäni ja saumoistani
loistaa valo niin kirkas
että silmissä tanssii keiloja hetken vielä
vaikka katsoisi jo poispäin.
Tyhjä ja täynnä
kuvittele miltä tuntuu tyhjästä huoneesta
jonka täyttää ilta-auringon oranssi paiste.
Mieli joka solahti kuumaan kylpyyn
tänään tuntuu hyvältä olla väsynyt.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi