Ja äkkiä, on kevät
Voin ehtiä unohtaa
roudan loskan märän
kolaamattomat tiet
antaa anteeksi auringolle.
Mielen annan nousta
korkealle kuin kauppatorin lokkien
Sydämen hautaan mustaan multaan
mistä versoan leskenlehtien lailla.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi