Vaikea uskoa mutta
jossain tälläkin hetkellä
soi valssi.
Siis tanssi tanssi siihen kaukaiseen rytmiin
tanssi tanssi kunnes jalat pettää alta
tanssi tanssi ja hymyile ja naura,
koska tälläkin hetkellä
jollakulla jossain on syytä iloita.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi