Olisit, kiltti, sitä kaikkea, mistä koskaan haaveilin.
Oodi rakastamisen vaikeudelle ja kyynelille teelitroissa. Kuinka kukaan uskaltaa liukua elämänsä mukana, hypätä yli rajojen tai elää maassa elämänsä, kuinka uskaltaa
jatkaa uuteen tulevaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän tästä aivan mielettömän paljon! En osaa oikein edes eritellä sitä sen tarkemmin, mutta jotakin vangitsevaa tässä oli! Nuo kyyneleet teelitroissa, jatkaminen uuteen tulevaan. Tässä sanat on juuri niin oikein, juuri niin kohdallaan, että viiltää. Ehkä se on se suurin syy, miksi tämä osui minuun kolinalla. Kiitos paljon tästä!