Huominen on ei koskaan
eikä tätä päivää ole,
sinä menit pois enkä
tiedä miten olisin
vaikka puhumme ennen pitkää
enkä ole vähäisin
asioiden perään
kaipaava,
mutta vain tänään
huomenna tulemme sillan eteen
kahdestaan,
lontoossakin
kunhan vain selviän
edes iltaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi