Hän odottaa kuolemaa

Runoilija iso G

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.11.2023 2:22

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Olen mies joka kirjoittaa omaksi ilokseen kaikenlaista.
En ole niin masentunut kun runoni toisinaan ovat:-)
Hyppään tunnelmasta toiseen.
Mietin myös miltä runoni kuulostavat lausuttuna. Siksi yritän myös välimerkeillä ja rivityksellä siihen vaikuttaa.
Perustin "radioaseman" v. 2005 joka lähetti runoja internetissä.
Edesmennyt merenaalto oli ex vaimoni. Hän menehtyi 2022 alussa. Minulla on ikävä häntä.

 
 

Mitä voi sanoa kuolevalle?
Ihmiselle joka vielä näyttää terveeltä, elävältä.
Ihmiselle jolla piti olla vielä tulevaisuus.
Ihmiselle joka ei ollut edes tuntenut vielä elävänsä.
Elämän tarkoitus vielä löytämättä.

Ikävä juttu?
No, sellaista sattuu aina jollekin?
Jotain tyhjänpäiväistäkö? Fraaseja.
Sillä tähän ei ole oikeita sanoja.
Hän ymmärtää meidänkin tilanteen varsin hyvin.
Ymmärtää, että turhia ylisanoja ei tässä kannata viljellä.

Hän kasvaa päivä päivältä suuremmaksi ihmiseksi.
Tyynesti järjestää asioita. Valmistelee jo kuolemaansa.
Tyynesti, vaikka kuolemanpelko on ohjelmoitu meidän geeneihin.
Mutta ihmeitä voi tapahtua, sanoi lääkäri.
On kurjaa olla realisti.
Hän ymmärtää, ettei se kuitenkaan koske juuri häntä.

Tulevaisuutta ei ole.
On vain ikuinen tyhjyys.
Loputon musta yö.
Ateisti kun hän on.

Mitä sanoa hänelle?
Lohdutukseksi viimeiselle matkalle,
kun sanoja ei enää ole?
Kun ikuisuuttakaan ei tule.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä ollaan perimmäisten kysymysten äärellä. 
 

Käyttäjän kaikki runot