Kohtaaminen (Kaksi yksinäistä)

Runoilija iso G

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.11.2023 2:22

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Olen mies joka kirjoittaa omaksi ilokseen kaikenlaista.
En ole niin masentunut kun runoni toisinaan ovat:-)
Hyppään tunnelmasta toiseen.
Mietin myös miltä runoni kuulostavat lausuttuna. Siksi yritän myös välimerkeillä ja rivityksellä siihen vaikuttaa.
Perustin "radioaseman" v. 2005 joka lähetti runoja internetissä.
Edesmennyt merenaalto oli ex vaimoni. Hän menehtyi 2022 alussa. Minulla on ikävä häntä.

 
 
Yön jälkeen
koivun oksalla
pieni pöllö katsoo minua
pää kallellaan
suurilla silmillään.
Mitähän se mahtaa miettiä?
Kuinka ymmärtää maailman?
Syö elääkseen, toisin kuin monet ihmiset.
Onko se siis peto, kun tappaa vain elääkseen.
Ja ihminen taas huvikseen.
Istun kuivalle kannolle ja annan aamutuulen puhaltaa unet silmistäni pois.
Olla hetken osa luontoa, eikä aina sen alistaja. 
Pilvet hiljaa liukuu pois, tulee päivä. Olisi aika jo lähteä, mutta minne minun tieni vie. 
Nousen viimein ja lähden hitaasti kävelemään, kohti polkua, kohti kotia
Pöllö katsoo perääni, kuin ymmärtäen, että polkumme kohtasivat hetkeksi ja erovat ikuisesti.
Selite: 
Ps. Tämä on totta. Puu oli kyllä kuusi, kun huomasin sen. Se oli vain metrin päässä, pääni korkeudella oksalla ja suoraan katseli minua. Monia ajatuksia liikkui salamana mielessäni. Peräydyin hitaasti ja kun pääsin kotiini niin, kirjoitin runoni. Kiitos sinä pikkupöllö. Minä muistan sinut ikuisesti. Sinä et ehkä edes nähnyt minua, mutta jotenkin tuntui, että sinä maagisena hetkenä annoit minulle ajateltavaa. Ja nyt annan sitä teille.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, luonnossa pysähtyminen kannattaa.
 

Käyttäjän kaikki runot