Sarille

Runoilija iso G

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.11.2023 2:22

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Olen mies joka kirjoittaa omaksi ilokseen kaikenlaista.
En ole niin masentunut kun runoni toisinaan ovat:-)
Hyppään tunnelmasta toiseen.
Mietin myös miltä runoni kuulostavat lausuttuna. Siksi yritän myös välimerkeillä ja rivityksellä siihen vaikuttaa.
Perustin "radioaseman" v. 2005 joka lähetti runoja internetissä.
Edesmennyt merenaalto oli ex vaimoni. Hän menehtyi 2022 alussa. Minulla on ikävä häntä.

 
 

Sä kuljet jo polkua valoa kohti
kun kädestä enkeli sinne sua johti.

Polkusi niin äkkiä erkani meistä.
Jäi muistoja rakkaita yhteisistä teistä.

Kuulemme kauan äänesi vielä
ja iloisen naurusi pihatiellä.

Niin kovin vaikeaa on uskoa
olet poissa.
Ehkä olet tähdissä noissa.
Tai rakkaan meresi rannalla.
Kuljet paljain jaloin sannalla.

Pilvet hiljaa viel` kuiskii mulle.
Ne kertoo et` kaikki hyvin on nyt sulla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

~ Kaunis runo luen tästä vapautunutta mieltä
ikävän tuntien kaihon lailla muistot esiin tulee ~

Koskettava.

~ Kaunis runo luen tästä vapautunutta mieltä
ikävän tuntien kaihon lailla muistot esiin tulee ~

kaunis runo

Näin myöhään vasta kommentoin koskettavaa runoasi.
Tässä elämässä on vain niin, että joudumme luopumaan rakkaistamme, joko he lähtevät tai me itse.
Se koskee, mutta ei elämästä selviä hengissä.

Jäähyväistunnelmaa aidoimmillaan.
Hyvää syntymäpäivää Sinulle.

Haikeankaunis lohduttava runo.

Tämä oli koskettava runo.

Liikuttavan kaunis jäähyväisruno läheiselle ja rakkaalle ihmiselle.

Mutta ennen muuta oikein hyvää syntymäpäivää!

*Pilvet hiljaa viel` kuiskii mulle.
Ne kertoo et` kaikki hyvin on nyt sulla.*

Onpa kauniisti ja rakastavasti kirjoitettu.

Hyvin kaunis on muistorunosi rakkaalle sisarellesi.

Lämpöiset Onnentoivotukset Sinulle Syntymäpäivänäsi!

Lämpöiset onnentoivotukset perheen isoimmalle! :)

Kauniin surullinen runo, runo joka kertoo nuoren elämän päättymisen, mutta muistot kauniit jää sieluun ja sydämeen. Hyvää Syntymäpäivää.

Todella kaunis ja koskettava on runosi.
Kauniit muistot jäävät elämään meidän mielemme ikuisesti.
Tähtenä taivalla hän teille nyt loistaa.

Rakasta ihmistä kaipaavaa,
koskettavaa ikävää.

Todella koskettava runo tämä. Hyvää syntymäpäivää.

Mahtava ! Tärkeää on muistella ystävää noin kauniisti...
Hyvää synttäriä!!

Otan syvästi osaa suruusi, vielä näin vuosienkin jälkeen.
 

Käyttäjän kaikki runot