Jälleen kerran

Runoilija iso G

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.11.2023 2:22

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Olen mies joka kirjoittaa omaksi ilokseen kaikenlaista.
En ole niin masentunut kun runoni toisinaan ovat:-)
Hyppään tunnelmasta toiseen.
Mietin myös miltä runoni kuulostavat lausuttuna. Siksi yritän myös välimerkeillä ja rivityksellä siihen vaikuttaa.
Perustin "radioaseman" v. 2005 joka lähetti runoja internetissä.
Edesmennyt merenaalto oli ex vaimoni. Hän menehtyi 2022 alussa. Minulla on ikävä häntä.

 
 
Kesäinen sade 
Kesällä keinussa kerran.
 
Aurinko nauroi ja pilvet hymyilivät meille. Suudelmat kuivasivat sadepisarat. 
 
Kukkivalla kedolla oli huumaavaa. Hiuksissasi oli heinänkorsi. 
 
Otin kätesi käteeni ja katsoin syvälle silmiisi. 
Hukuin niihin jälleen kerran.
06.08.2007
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtavaa on ollut vuosia sitten.
 

Käyttäjän kaikki runot