metrojen oranssi oksettaa

Runoilija imaginary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.10.2015 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.11.1992

 

sä olit mulle lokakuun syysmyrskyt
pieni hetki ikuisuudesta tai sitten
hiljainen kosketus iholla
kun odotettiin sotaa

    ja länsirintamalla
    niin helvetin hiljaista

    mutta

lopulta vain järjetön kylmyys
tallinnanaukion hämärässä
kun päästit irti

    viimeisen kerran
    ja mulle jäi vain

    reikiä keuhkoissa
    mustelmia iholla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo,pidin,varsinkin lopusta.

Vau. Kaunista kerrontaa, kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot