Rakkaani,
en
ole
koskaan
tykännyt
seksistä
vain seksin
vuoksi,
haluan
aina
tutustua
ihmiseen
ensin,
tosin
olen
aina
tykännyt
naisista
joihin
on
nopea
tutustua.
en
ole
koskaan
tykännyt
seksistä
vain seksin
vuoksi,
haluan
aina
tutustua
ihmiseen
ensin,
tosin
olen
aina
tykännyt
naisista
joihin
on
nopea
tutustua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämä on pelkkää totuuksien ilotulitusta -
Sivut