Naiseni,
tänään
heräsin
onnellisena
ja
kevyenä,
huomenna
voi
olla
toisin,
osaatko
nauttia
tästä
hetkestä
minussa.
tänään
heräsin
onnellisena
ja
kevyenä,
huomenna
voi
olla
toisin,
osaatko
nauttia
tästä
hetkestä
minussa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut