Oi
miksi
ihastelemme
vain
perhosen
liihottelua
nurmen
ja
kukkasten
keskellä,
emmekä
muista
matoa
joka
pitää
huolen
maasta
josta
kukat
puskee
kohti
aurinkoa.
miksi
ihastelemme
vain
perhosen
liihottelua
nurmen
ja
kukkasten
keskellä,
emmekä
muista
matoa
joka
pitää
huolen
maasta
josta
kukat
puskee
kohti
aurinkoa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut