Naaraani,
on
hyvinkin
mahdollista
etten
ole
kykeneväinen
ottamaan
vastaan
kaikkea
sitä
rakkautta
mitä
sinä
haluat
antaa.
on
hyvinkin
mahdollista
etten
ole
kykeneväinen
ottamaan
vastaan
kaikkea
sitä
rakkautta
mitä
sinä
haluat
antaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joku hukuttaa toisen rakkauteen jne.
Sivut