Kaikki
on
kylmää
ja
kosteaa.
Kummut
ovat
saaneet
lumipeitteen
ja
karheikot
on
kuurassa.
Yöksi
on
luvassa
jäätävää sadetta
on
kylmää
ja
kosteaa.
Kummut
ovat
saaneet
lumipeitteen
ja
karheikot
on
kuurassa.
Yöksi
on
luvassa
jäätävää sadetta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut