Kyllä
mies
on
kaunis
saaneena,
ajatteli
vaimo
sängyssä,
kun
katseli
aamuauringon
valossa
nukkuvaa
miestään.
mies
on
kaunis
saaneena,
ajatteli
vaimo
sängyssä,
kun
katseli
aamuauringon
valossa
nukkuvaa
miestään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut