ankkuri papattaa
kaikki ne sanat
piirretyt ympyrät, janat
kuulijaa hapattaa
keleet, tanat
muutkin ärränpäät
meinaavat tapattaa
kui ne ei tajuu
kalmanhajuu
nää on hautajaiset, ei häät
sitten tulevan viikon säät....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut