Kuule aurinko.
Pelikirjasi on täydellinen,
suorastaan nerokas.
Suora hyökkäys
strategia valintana
on ainut mikä voisi
edes teoriassa toimia
onnellisuutensa sokaisemaan.
Fläpille piirrettynäkin
se näyttää upealta.
Rispektit sitkeydestäsi.
Valitettavasti
et vaan voi voittaa
syntymäonnellisen
sisäistä aurinkoa!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut