Ole elämäntaiteilija,
sanaseppo, tarinoitsija
ja kertovan maalaileva runoilija
mutten taivaanrannanmaalari.
Ei ole vieras puku eikä haalari.
Olen rakentaja
sekä tunnollinen
ja kunnollinen
ahertaja.
Tiimissä monenlaisessa olen pelannut
ja säännöt siihen oppinut,
en pelkästään kirjasta läpi selannut.
Porukan yhteen liitän
ja hyvästä työstä kiitän.
Hyväksi havaittuja metodeja käytän
ja esimerkkiä näytän.
Koska olen luova
ja uutta tuova,
tarvittaessa uuden suunnitelman laadin
ja sen noudattamista vaadin.
Minussa on tekemisen meininkiä,
mutta siinä osaan sen verran tinkiä,
ettei siitä tule kaiken hukuttavaa maininkia
ja tarvetta yhteishenkeä pohjasta onkia.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tätä päivää
uskottavan kuvauksen omasta persoonasta
uskottava
Ihan mahtavaa riimitystä
riimit ja riimut,
olet noussut vahvoille tassuilles,
valloittaen..
kiitos :)
Runosi kulkee hyvin riimein, Alusta loppuun.
Monena täällä on oltava
Olipas nokkela, pidin kovasti!
Joo! mulla ois melkein samanlainen CV... tarjottiin mulle töitä jonain sisällöntuottajana jossain. Mut en enää viitsi :-)
Tämä ansioluettelo on hyvä, näin kun kokee on "työsarkaa" helppo rakentaa, ja eteenpäin kulkea.
Mukava, hyvä runo
Tässä viehättää riimitys, joka tosin ei kanna perille saakka, runon loppu ontuu. Muuten harvinaisen hyvää riimitystä.
Sivut