”Hyvää päivää Johtaja!
Voisimmeko hiukan palaveerata?
Asia olisi aika tärkeä!
Meillä suorittavalla osastolla
on ilmassa palaneen käryä..”
”No päivää, päivää!
Mitä nyt taas?
Vastahan te eilen
purnasitte jonninjoutavista!”
”Kylläpä Johto on taas etääntynyt
tästä suorittavasta tasosta kovastikin..
Se eilinen huomautus, ei siis purnaus,
tuli ihan asiasta eikä vierestä.
Pyysimme Johtoa huomioimaan
omien kykyjensä yliarvioinnin
– joka johti vartalot taittaen ohjaustangon yli lentoon
ja vapaalla tyylillä ”laskeutumiseen” kiveykselle.
Sen lisäksi olihan melko epäreilua,
että johto käytti kypärää,
mutta suorittavaa tasoa ei suojattu kuinkaan –
aiheuttamien kipujen haitta-asteen
suorittavalle tasolle jo pelkästään
normaaleissa elämän ylläpitotehtävissä..
Mutta mitäpä Te teitte?
Käskytitte suorittavaa tasoa eilen
liikuntafanaatikkojen tyylillä:
’Ylös, ulos ja haravan varteen!!
Aurinko paistaa ja linnut laulaa’
Turhaan ilmoiteltiin kivuista
ja vaadittiin lepopäivää
sekä ainakin riittävää
varustusta ulkotöihin.
Johto halusi olla raikkaan näköinen
ja työtkin kuulemma piti tehdä
ylemmän määräyksestä…”
”Voisitko mennä asiaan?
Ei tässä ole koko päivää aikaa
rupatella.. Työt odottavat taas!!”
”Eikö Johto ottanut mitään opiksi
yövuorolaisten jarrutustoimista?
Ne viestit logistiikasta ja tukitoimista
olivat kuitenkin aika ärhäköitä!”
”Pikku säteilyä ja tuiketta
sekä tähtiä pimeässä makuuhuoneessa.
Joutenolon taitajalle valvominen
sopii vallan mainiosti.. Voi miettiä
vaikkapa syvällisiä.. Sitä paitsi
en voi millään hyväksyä
moista painostusta..
Potkuthan siitä seuraisi minulle..
Ei ylempi Johto katso hyvällä
tuottamatonta toimintaa!
’Harava käteen..
TÖIHIN MARS!’
Aurinko paistaa
ja raikkaasti tuulee!
”Tuo menee jo liiallisuuksiin arvon Johtaja!
Tuuli lennättelee työmme jälkeä
sinne ja tänne eikä palkitsevaa
oman käden jälkeäkään näy..
Varustetasokin on mahdoton
sovittaa vallitsevaan keliin..
Logistiikka puoli tulee takuulla
harkitsemaan kuljetuslakkoa
ja tukitoimet harkitsevat lakon tukemista,
joka johtaisi tuen loppumiseen
Johtoa kannattaville rakenteille!!”
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huvittava, mainio runo... miten tuleekaan mieleen, että johtaja ja vaimo vois tarkottaa aika samaa asiaa... ; )
Hauskasti ja värikkäästi kirjoitettu.
vau ! menin hieman sanottomaks en yleensä jaksa lukea näin pitkiä teoksia mut tää sai mut mukaan :)
Johtoryhmällä on tuiki tärkeä tehtävä istuskella nojatuolissa jalat pöydän kulmalla ja höyryytellä sikaareja.
Sikaariportaan pojat voivat paksusti. He puhuvat puuta heinää, eli asian kohdalla tuppisuina äljöttävät.
No edellä sanottiinkin jo paljon joten minä tyydyn vain tykkäämään hyvin paljon tästä. Hauskasti leikittelet saoilla, sarkasmilla höystät ja ironialla vimeistelet. Tämä sopisi jonkin ammattiliiton lehteen kuukauden runoksi :)
Sivut