Olen tuos sottaillu..
Juu iha tosissaa..
Niin.. Vaik olen mies..
Onks se nyt niin kummallist?
Kuuleha.. Nykysi miehetki osaa tehä, vaik mitä..
Vaik kaht asiaa kerral..
Mieki pystyn iha sujuvasti puhumaa ruoka suus,
kattomaa futista telkust, juomaa olutta ja sekä kaivelee korvaa..
Oho siin oli jo kolme.. Näät sie?
Mikää ei oo ollu mahotonta Loortin voiton jälkeen..
oliks se nyt Syksyn säveles.. No sama kai tuo..
Se oli sitä kulttuurijutskaa.. Mie en niist oikee tajuu..
Kaiken maailma kukkia hei ja kiinan astmaa..
Joskus nähny niitä teoksii..
Ei ne paljo eroo nakarin nurkilt löytyvist
kaikil mausteil makkaraperunat ala ykä..
Juu nii se sottailu..
Oikeestaa tuos kiersi ja kaarsi asiia jo
ku herrat pykälii..
Nuo sisustuslehet ja voi poijjat niit riittää
sekä ohjelmat, joka kanaval ainaki yks
ja parhail ainaki kaks..
Nii tai kenen mielest parhail..
Mikä niitte niiku lootus..
ei ku vookusha se oliki voortin merkkist pitäs muistaa…
Nii siis mihi ihmeesee niit tarvitaa??
Kyl kai jokane osaa omat kalusa
mieleisel tapaa laittaa?? Tä?
Ei oo vaikeeta ees miehelle..
Ruokapöytä, tuolit ja astiat keittiöö,
soffa, töllö, jokune laiskanlinna,
kiikkustuoli ja matala pöytä
siis sellane töllöä peittämätön olkkarii,
sänky makkarii,
lasten sänky ja lelut lastehuoneesee
ja loput eteisee, komeroihi tai vintille..
Sit sitä vatvotaa mones eri
jumbos ei ku kampis.. ei se ollu tokkiskaa
juu voorumis..
Sit niis on poikkeuksetta pari naista,
jotka pähkäilee miten kaunista mikäki purkki,
rehu tai mattoki on ja miten ne
harmonisoi porukas ja ylentää mielen..
KUNNES.. tulee se ohjelman suuri hetki..
Löyvvetää jotain iha hirveetä, mautonta,
vulkaarii ja kumpaakii yökättää
ja silmät pyörii pääs ku heikkopäisil..
Nii.. Just niii.. Se kuuluu miehelle..
Olipa se, vaik Kekkosen kuva,
urheilupalkinto, joku täytetty elukka
ja siit huolimatta, vaik se jo on autotallis
jonne ei ketää vierasta päästetä..
Se pitää hävittää!!!
Sit tulee viel ohjelma huipennus..
Enne ja nyt osa..
Siin liutellaa kuvii ristii ja rastii
entise ja nykyse välil kyllästymisee asti
ja kehutaa kui onnistuttii
kahveepöyäs pikkusormet tanas..
Alkaa soimaa loppumusat..
Sit kuvaaja suumaa roskapöntölle..
roskisukko siel just nakkaa sitä äklötystä
siis miehen viimest tavaraa kyytii..
Naisten hymistellessä
ja skoolatessa kuplajuomaa..
Onks se nii ettei naiset enää tiiä ees kaapin paikkaa
ellei niille kerrota sitä??
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi