sattuu ja syvälle

Runoilija avemariia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008
Viimeksi paikalla: 24.2.2024 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.12.1978

iloinen ja positiivinen realisti
:-)
 

Miten voi hän levitellä rakkauttaan,
kuin tavallisia tervehdyksiä.
Se pieni sananen, josta kaikki alkoi.
Luulin sen kuuluvan vain minulle.
Nyt kuulee sen myös hän, ja ehkä
moni muukin.
Hän joka itseään satutti,
en välitä pätkääkään, itsehän sen aiheutti.
Mutta samalla satutti minua,
satutti niin saatanasti.
Pyytäisi anteeksi ja jättäisi meidät rauhaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot