Pientä ja viatonta.
Kiusausta ja halua.
Joka päivä.
Niin lähellä, käden ojennukseen päässä.
Silti äärettömyyksissä.
Jotain mitä ei tule koskaan olemaan.
Sinä ja minä.
Sinun katseesi, sinun kosketuksesi,
Kujeilusi.
Kipinä välissämme.
Ei koskaan syty roihuksi asti.
You and I
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi