Kevään tuoksut ovat täällä.
Aurinko verhoaa pihamaita.
Lumesta on jäljellä rippeet.
Linnut laulavat keväisiä säveliä.
Luonto alkaa heräillä talvihorroksesta.
Nyt on se hetki, hetki nauttia pienistä asioista.
Hetki jättää mennyt talvi taakseen.
Laskea tuskan kontti selästään.
Uusin mielin kohti tulevaa,
kohti lämpöä ja mielenrauhaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi