Vaikka sylissäsi
tuntuu kevyeltä
joskus rintaani painaa huoli
miten minä osaisin
ilman meitä
ja kyynel on taas eksyä
kaipaamaan ihollesi
sinua
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Vaikka sylissäsi
tuntuu kevyeltä
joskus rintaani painaa huoli
miten minä osaisin
ilman meitä
ja kyynel on taas eksyä
kaipaamaan ihollesi
sinua