Savannini pinnalla kuivaa,
maa repii rakoja kaipuusta.
Tutun jellonan tassuja
ei vielä näy,
mutta tunnen niiden kaiun jo iholla.
Sinä tulet pian.
Maa eheytyy lämpimästä sylistäsi,
tassujesi kosketuksista.
Sinä olet minun sadekauteni,
kostea päiväuni
ja todellisuus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oikuin suloista
Vahvaa ja aistillistakin, hyvä
Hekumallinen on runosi. Täynnä kuumaa Afrikkaa ;)
Sivut