Violetit tennarini
hymyilivät lattialla kevättä
suukoissamme maistuivat
aurinko ja meri
kaipaus
enkä halunnut irroittaa
en taas
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Violetit tennarini
hymyilivät lattialla kevättä
suukoissamme maistuivat
aurinko ja meri
kaipaus
enkä halunnut irroittaa
en taas
Kommentit
Hyvä runo
Alussa tuoksuu rakkaus, kaipaus riipaisee lopussa
ihana.
Sivut