Sormieni alla
lämpöisä ihosi
tuntuu auringolta
tuhansilta meren laineilta
jotka omikseni kulkea
sinäkin haluat sitä
tuntea toisen kokonaan
ihan lähellä
tuntea halutuksi
rakastaa ehkä enemmän
kuin koskaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tuollaistahan se parhaimmillaan on, monta hetkeä mieleen tuo ja se kai näiden runojen tarkoitus onkin, muistoja ja ajatuksiä herättää
Kaunista, kaunista sinua
Lämmin ja aistillinen on upea runosi.
Kaunis rakkausruno!.
Sivut