Tässä huoneessa
Turun lumisten kattojen yllä
sataman kirkkaiden valojen
pyrkiessä sisään
läpi alasvedettyjen verhojen
sinä silität polveani
reiteäni hellien
mutta määrätietoisesti
haluten
minua
ehkä ensimmäisiä kertoja
sinäkin
todella huokailet
lujasti ääneen
se hellii korviani
sydäntäni
ja minä tajuan
en osaisi tätä
ihan kaikkea
mitään
ilman sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä eroottisvivahteinen runo.
Hyvin kirjoitettu intiimi, eroottissävyinen läheisyysruno, pidän erityisesti aloituksesta mutta kokonaisuutenakin onnistunut, paikkojen nimeäminen (TURUN lumiset katot ja SATAMAN kirkkaat valot) ankkuroi tapahtuman hienosti ympäristöön.
Pehmeän sensuellia ihanuutta
Sivut