Meille eivät laula puuskaiset,
talvea puhaltavat tuulet
Meille eivät hymyile syksyn
riemukkaan vahvat sävyt
Meille ei kukaan tuo pihalta
lämpimiä terveisiä,
eikä kauniita kiviä,
joita lapset ovat löytäneet
Meille ei kukaan kerro,
miten pomo harjoitti taas vääryyttä,
tai kuinka hyvältä kahvi
maistui siirappipiparilla
Meitä ei kukaan suukota
varoen sään vaurioittamia huulia,
eikä kukaan kuiskaa korvaan,
että "sinä olet mun ainoa"
Selite:
Meille yksin asujille..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut