Kiihkeydestä tulee herkkyyttä
molempien sydämissä kauneinta
kun kukaan ei ole niin kuin toinen
ei ole koskaan ollut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kiihkeydestä tulee herkkyyttä
molempien sydämissä kauneinta
kun kukaan ei ole niin kuin toinen
ei ole koskaan ollut
Kommentit
Niin ihanaa totuutta tässä ja tuttua
Jotain sellaista minkä hetkessään aina kokee niin ainutlaatuisena... ikäänkuin koskaan ennen ei olisi kokenut niin... ja ehkä ei olekaan, mutta anyway asian toistuvuus ei syö sen tehoa, koska aina on ainoastaan tämä hetki. Hyvin olet hetken, kokemuksen, runossasi kuvannut. Vahvatunnelmainen rakkausruno. "Kun kukaan ei ole niin kuin toinen" on hieno lause monessakin mielessä.
Sivut