Porokselle yhä juoksen
tänäänkin kilometrejä alle
on sanattoman iso ikävä sinua
lupaustasi ottaa minut mukaan
ja silti
minä yhä juoksen
tänäänkin kilometrejä alle
on sanattoman iso ikävä sinua
lupaustasi ottaa minut mukaan
ja silti
minä yhä juoksen
Selite:
En olisi ikinä uskonut itsestäni muutama kk sitten, että käyn vielä juoksemassa neljästä viiteen kertaan viikossa vaikka mieli on ihan maassa koko ajan ja että silti jaksan tehdä sitä vaikka sinä lähdit ja se motivaattorini Kreikan matka peruuntui...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi