Posken vierelle laskevat kyyneleet
eikä sydän jaksaisi enää yhtään lisää
on niin ikävä sinua ja pelottaa
aamun todellisuus iskee aina liian kovaa
eikä sydän jaksaisi enää yhtään lisää
on niin ikävä sinua ja pelottaa
aamun todellisuus iskee aina liian kovaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi