Mene vain, mutta
palaa pian.
Kun vielä on valoisaa.
Kun vielä sydämen ovi
kutsuvasti on raollaan.
Tule mukana myötätuulen
se luokseni kiidättää.
Tämän tunteen sinua varten
tahdon säilyttää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut