Yksi enkeli taivaan kaunein tähän maahan laskeutui. Katseli menoa hetken ja hänen sielunsa hiljaa itki. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.9.2015 6:44 aquarius kaunis ja surullinen runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.9.2015 7:52 lehdetönpuu Ymmällä on ihminenkin Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.9.2015 7:59 epeli Koskettava, herkkä runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.9.2015 10:20 Jukka-Pekka Huttunen Haikena kaunis,pidän. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.9.2015 13:42 Testipoisto herkkää kerrontaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.9.2015 6:36 Narrien Herra Kauniita sävyjä runosi kuultaa, vaikka enkeli itkee. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.9.2015 15:43 Maneno Varmasti totta tämä. Sykähdyttävä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut