Jostakin syystä
olo on kevyt.
Mielessä laulelee
lintunen.
Sadetta ryöppyyvän
pilven takaa
näkyy jo auringon
poikanen.
Jostakin syystä
kaikki on hyvin.
Vaikka en tiedä
miksi näin.
Miksi ei voisi
joka aamu
mennä huoletta
päivää päin..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvänmielen runo
Oi, kun positiivinen. Hyvällä tavalla ja sujuvasti liikkuu runosi.
Kumma, kun tuntuu hyvältä...
alkaa heti miettiä seuraavaa
epäonnea. Suomalaista melankoliaa,
ja tässä runossa se näkyy ;)
ajatus hieno
hienoa kuvailua
ja pohdintaa
pidin
todella positiivinen runo, näinhän se pitääkin olla jostakin syystä kannattaa iloita jokaisesta päivästä, sen sanot hyvin runosi sanoilla
Ihanan kevyt.
Ihana tunne on tuollainen, mukavaa kerrontaa
Mielenrauhaa, tasapainoa ja seesteisyyttä. Ihana runo!
Sivut