Enemmän valoa
elämän tielle.
Pikkuiset siivet
sydämelle.
Lentää ylitse
vaanivain kuoppien.
Löytää rakkauden
murunen.
Nukkua muistot
tyynyn alla.
Yö täyttää kauniilla
unilla.
Antaa parastaan
maailmalle.
Sydämen kukkaset
elämälle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mistä ihminen niin paljon kauneutta sydämen puhtautta kuin rakkaudesta. Runossa se oikein säteili.
Sivut