Kuolema ei ole kaunis
ihan kuten syntymäkin on
rääkäistynä tästä maailmasta lähdetään
ja tähän tullaan.
Kerros kerrokselta matkaa ylös,
matkaa alas.
Nuokkuen, kiekuen.
Aina yhtä tasainen lasku.
Pohja ei kumarra.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit