Huono

Runoilija Titanica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2009
Viimeksi paikalla: 21.10.2022 15:51

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.10.1981
Facebook:

Olen puolierakko taiteilijatyyppi, yksinajatteleva surusielu.
 
Älä jää-
 
En halua nähdä ketään

En halua kohdata itseäni
 
Muiden seurassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

runon henkilölle:
pää pystyyn!
jokainen on arvokas
omalla kauniilla tavallaan
Näin korona-aikaan tuollainen tunne on täysin oikea <3 
 

Käyttäjän kaikki runot