Jumalan hullu

Runoilija Titanica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2009
Viimeksi paikalla: 21.10.2022 15:51

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.10.1981
Facebook:

Olen puolierakko taiteilijatyyppi, yksinajatteleva surusielu.
 

Kuiva koppuraksi kuivunut maa

ei ota vastaan vettä kaatamalla

vain sinne tänne suihkuttamalla

vaivihkaa

kukka saa elinvoimaa kasvaa

 

Sieluni on kuiva autiomaa

en jaksa sitä yksin kastella

 

Sydämeni on arpinen lihanpala

joka elää sykäyksin

välillä peläten että toivoen 

pysähdystä

 

Minä elän

elämä on tässä ja nyt

nauti, usko, laihdu, liiku, ajattele positiivisesti, 

älä ujostele, ole aktiivinen, tee, suorita, 

muutu, luovu, tee enemmän, tee vähemmän, 

älä älä älä!

muuten joudut helvettiin!!

 

Mutta elämäni on jo helvetti!!

Katson- mutten näe

kuulen- mutten ymmärrä

aistin- mutten tunne

 

Helmasyntejä on ainakin tuhat!

 

Mutta Armo ja Rakkaus on suurin!

 

Minä riitän!

 

Selite: 
Kyllä Herra hulluistaan huolen pitää!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea ja nerokas runo huikeasta Jumalan hullusta! Juuri tuollaiset päsmärit, joilla on neuvo joka pulmaan ja jotka ovat ottaneet oikeuden julistaa latteuksia tekevät toisten elämästä helvetin mutta kaksi viimeistä riviä tekevät päsmärien viisaudesta kilisevän kellon ja helisevän vasken. Hyvä!  
Ja ne, jotka toista kritisoi, tekee itse sitä syntiä, joten hyvyys ei toteudu ;)
Kiitos palautteestasi!
Syvältä koskettavaa, kaksi viimeistä sanaa täytyy aina muistaa <3 
Kiitos! 
Helposti unohtaa nämä virkkeet, ne on taottava päivittäin päähän :-)
 

Käyttäjän kaikki runot